handen met jaszak schat hanger daphne van der meulen jewelry

jaszak schatten

Mijn zoon is een verzamelaar, een echte schatten zoeker, en dol op kleine steentjes, zaadjes en takjes... de ene nog mooier dan de andere. Zijn jas en broekzakken puilen uit met de 'in zijn ogen' allermooiste natuurschatten en andere bijzondere vondsten.

In de ogen van onze kinderen is de wereld een magische plek.
Ze kijken met glinster ogen en zien een wereld vol wonderen.
jaszak schat zilveren hanger in doosje daphne van der meulen jewelry

 

Bijna iedere dag komt hij thuis met ladingen takjes, blokjes hout, zaadjes, pitten, stenen en andere voorwerpen. Een wandeling op straat of door het bos wordt om de zoveel stappen gestaakt omdat er iets heeeeeel bijzonders op de grond ligt. Een metro kaartje, een ‘gouden’ steen, een elastiekje, een takje dat op een vogeltje lijkt. Alles, nou ja bijna alles gaat mee, en komt thuis ergens in het huis of op zijn kamer te liggen.

En je zou denken dat hij dit na verloop van tijd wel vergeet, maar niets is minder waar. Hij weet precies wat hij heeft en waar het was gevonden. En hij heeft altijd wel een echt favoriet steentje of takje. Die moet dan mee naar school, mee naar oma, en blijft heel lang in zijn jaszak zitten. 

Ik dacht, wat moet ik met al die jaszak schatten, kunnen we er iets super speciaals van maken. Iets dat er over jaren nog is. Want deze bijzondere tijd, waarin hij overal wonderen ziet, gaat voorbij. Het zou fantastisch zijn om iets blijvends te hebben. Iets wat hij aan mama of oma kan geven. Of aan papa, als een mooie keepsake, die hij misschien dan ooit zelf weer kan dragen.

Hier is mijn jaszak schatten hanger uit gekomen, zodat die magie, van dat ene super speciale steentje of takje omgetoverd word in een draagbaar sieraad. Een betekenisvolle hanger aan een mooie ketting als een origineel kado voor mama of oma. Of een keepsake voor in de broekzak van papa en opa.

 

Wil je meer weten over deze hanger, klikt dan op deze link. Ik maak graag van jou kind’s jaszak schatten net zo een bijzondere hanger!

Back to blog