FAQ / Frequently Asked Questions Daphne van der Meulen Jewelry

veelgestelde vragen en veel antwoorden

Dit is een samenvatting van alle vragen die ik krijg en is van toepassing op al mijn collecties en sieraden die ik beschikbaar heb. Als je vraag hieronder niet wordt beantwoord, neem dan contact met me op en ik beantwoord ze graag!

ALGEMENE VRAGEN

Wat is dat zwarte materiaal? / Dit is geoxideerd zilver. In principe is het een zeer intense aanslag en zal na verloop van tijd licht zilverkleurig worden. Dit komt omdat die superdunne laag zal afwrijven op de hogere oppervlakken van het juweel. Als dit met je juweel gebeurt en je wilt het weer helemaal zwart maken, stuur het dan naar mij en ik zorg ervoor dat het weer zo zwart wordt als de lucht.

Pak je cadeaus in? / Ik hou ervan om je bestellingen in te pakken! Elke bestelling wordt geleverd in een mooie gerecyclede kartonnen doos met DVDM-sieraden, verpakt en ondertekend door mij. Je sieraad is klaar om cadeau te doen. Als je je bestelling rechtstreeks naar de ontvanger van het cadeau verzendt en je wilt dat ik een speciale opmerking toevoeg, laat het me dan weten bij het plaatsen van je bestelling en ik zal het graag doen! Geef je een trackingnummer op? Ja! Maar alleen als u UPGRADE naar aangetekende en verzekerde verzending bij het plaatsen van uw bestelling.

Vergul je je? rhodium plaat? / Nee, ik werk het liefst met de natuurlijke kleur en eigenschappen van elk metaal. Ik weet dat de echte deal veel duurder is, maar ik denk dat het beter is om te investeren in iets dat je echt wilt en er zeker van te zijn dat het een leven lang meegaat (of meerdere als je het doorgeeft aan toekomstige generaties!). Daarnaast is het proces van vergulden milieuonvriendelijk en zijn vergulde metalen moeilijk te recyclen.

Maak je ontwerpen op maat? / Ja! Afhankelijk van de tijd van het jaar heb ik misschien wat vrije tijd om aan speciale bestellingen te werken. Stuur me dan een e-mail op hello@daphnevandermeulen.com om je idee te bespreken.

Maak je trouwringen? / Ja dat doe ik! Ik hou ervan om zo'n speciaal stuk voor je te maken. Schrijf me een e-mail op hello@daphnevandermeulen.com en laten we praten.

Hoe maak ik mijn sieraden schoon en verzorg ik ze? / Goede vraag. Om uw kostbare juwelen zo goed mogelijk te bewaren, dient u ze af te doen tijdens het slapen, handen wassen, baden, sporten enzovoort. Ik vind dat sieraden altijd moeten worden gedragen, maar dit brengt het risico van schade met zich mee. Wat volgens mij het juweel nog kostbaarder maakt.

Neemt u aangepaste bestellingen aan? / Ik wel, afhankelijk van uw verzoek. Stuur me een e-mail op hello@daphnevandermeulen.com en laten we chatten.

Verkoopt u groothandel? / Ja! Als je een winkel bent die geïnteresseerd is om het dragen van mijn stukken te bespreken, stuur dan een e-mail naar hello@daphnevandermeulen.com

Zijn alle producten door jou gemaakt? / Ja, alle sieraden in de winkel zijn door mij ontworpen en gemaakt in mijn atelier in Amsterdam, Nederland. Kijk dan HIER op mijn over pagina.

Waar worden uw producten gemaakt? / Ik maak elk stuk in mijn kleine studio in Amsterdam, Nederland.

Waar komen uw materialen vandaan? / Wij betrekken al onze materialen bij Nederlandse leveranciers.

Gebruik je gerecyclede materialen? / Ja dat doen we! Alle gebruikte kostbare materialen zijn afkomstig van Nederlandse leveranciers die alleen 100% gerecycled goud gebruiken.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt? / Alle sieraden worden zorgvuldig verpakt in een Daphne van der Meulen juwelendoosje en bevatten informatie over hoe u voor uw juwelen moet zorgen en een beetje informatie over ons merk. Onze online bestellingen worden verzonden in een stevige verzenddoos, zodat ze veilig bij je aankomen, net zoals ze mijn studio hebben verlaten.

Kan ik mijn bestelling ophalen bij jullie studio? / Zeker! Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Neem bij het plaatsen van je bestelling contact met mij op via hello@daphnevandermeulen.com

Neemt u spoedorders aan en zorgt u voor expresverzending? / Ja, neem contact met me op voordat je een bestelling plaatst, zodat ik je kan bevestigen of ik je bestelling kan overhaasten.

Verzenden jullie internationaal? / Ja, we verzenden internationaal. Alle informatie en kosten worden vermeld op onze pagina Verwerking en verzending .

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden? / Ga naar onze Verwerking en Verzending pagina voor alle informatie.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt? / Dit hangt ervan af of je een verzendklaar of een op bestelling gemaakt artikel hebt besteld. Klaar om te verzenden artikelen worden de volgende werkdag verzonden en komen aan volgens de benodigde posttijd, afhankelijk van waar u woont. U kunt dit controleren in mijn Verwerkings- en verzendtijd hieronder op mijn homepage.

Wat is uw retourbeleid? / Ga naar onze pagina Restitutiebeleid voor alle informatie.

Ik ben een oorbel kwijt - kun je er nog een voor me maken? / Natuurlijk! Het mooie van de hand om elk stuk zelf te maken, is dat ik gewoon een ander voor je kan maken, ongeacht hoe lang je het al hebt. Ik vraag je gewoon om degene die je nog hebt te posten, zodat ik een bijpassende kan maken en de bestaande een beetje opruimt voor je! Losse oorbellen zijn meestal de helft van de prijs van een paar, mail me op hello@daphnevandermeulen.com met een afbeelding van de oorbel en ik neem contact met je op met meer informatie.

Mag ik uw werkplaats bezoeken? / Helaas niet op dit moment.

Heb je een winkel waar ik je stukken van dichtbij kan zien? / Nog niet, maar neem gerust contact op als je mijn sieraden op voorraad wilt hebben.

Hoe word ik een dealer? / Stuur een e-mail naar hello@daphnevandermeulen.com en voeg een link toe naar uw website, andere merken die u op voorraad heeft, afbeeldingen van uw winkel en al het andere dat u ons wilt vertellen. We nemen zo snel mogelijk contact op!

SPECIFIEKE VRAGEN VAN ZADEN EN PODS COLLECTIE

Hoeveel van de zaden zijn beschikbaar? / Ik heb een beperkt aantal zaden op voorraad. Dit zijn de zaden die ik tijdens mijn wandelingen in het afgelopen seizoen heb gevonden. Zodra ze uitverkocht zijn, moet je wachten tot het volgende seizoen.

Kan ik alle hangers als hangers dragen? / Dat kan je zeker! Alle zaden kunnen als hanger worden gedragen, maar er zijn er ook die graag wollen truien en andere zachte materialen eten. Zoals het vrouwelijke Elszaad, of de Beach Sheoak. Ze zijn een beetje stekelig en zijn misschien beter te waarderen aan de muur.

Hoe maak je deze zaden? / Voor de zaden en peulen gebruik ik een oude techniek om sieraden te maken, het verloren wasproces. Elk mooi zaadje wordt voorbereid om te worden gegoten. Er wordt een tijdelijke mal gemaakt, die gevuld wordt met edelmetaal. Door deze techniek te gebruiken, wordt elk zaadje individueel gemaakt en zijn ze allemaal uniek.

Zijn deze zaden en peulen verkrijgbaar in goud? / Ja, alle hangers en oorhangers zijn verkrijgbaar in massief 14k goud. Ik verguld de juwelen niet, omdat dit geen milieuvriendelijke manier van produceren is. Als je wilt dat je zaad in massief goud wordt gegoten, stuur dan een e-mail naar: hallo@daphnevandermeulen.com voor een persoonlijke offerte.

Wat is dat zwarte materiaal? / Dit is geoxideerd zilver. In principe is het een zeer intense aanslag en zal na verloop van tijd licht zilverkleurig worden. Dit komt omdat dat superdunne laagje eraf zal wrijven op de hogere plekken van de hanger. Als dit met je juweel gebeurt en je wilt het weer helemaal zwart maken, stuur het dan naar mij en ik zorg ervoor dat het weer zo zwart wordt als de lucht.

Kan ik een zilveren ketting krijgen in plaats van het zijden koord? / Absoluut! Schrijf me een e-mail op hallo@daphnevandermeulen.com en laat me de lengte van deze ketting weten, zodat ik je een prijsindicatie kan geven.

Wat is de lengte van het zijden koord? / De lengte op zijn langst is 75 cm en kan zo kort zijn als je wilt.

Ik heb een zaadje waar ik een hanger van wil maken, kun je dit doen? / Ik zou graag meer willen weten over uw zaad, en hoe waardevol het voor u is, stuur me een e-mail op: hallo@daphnevandermeulen.com en laten we chatten!

Terug naar blog