my wholesale experiment

mijn groothandel experiment

Mijn experiment was geslaagd!

Misschien niet in verkoop of nieuwe voorraad, maar het was zeker succesvol in wat ik wilde bereiken door mijn eerste seizoen deel te nemen aan een groothandelsbeurs.

Ik deed mee om te 'voelen' of dit iets was waar ik meer van zou willen doen, of dit iets is dat bij mijn bedrijf zou passen, of dit een goede stap was voor een deel van mijn bedrijf en een paar van mijn collecties. En ik kan bevestigen dat dat zo is. Hoewel ik dol ben op het maken van one-offs, en speciale sieraden voor jou, hou ik ook van de stabiliteit en herhaling van het maken van iets dat vergelijkbaar is, maar nog steeds handgemaakt. Vergelijkbaar qua ontwerp, maar geproduceerd in kleine batches.

Het was zo leuk om andere ontwerpers te ontmoeten die ook aan deze reis begonnen, en het was goed om hun aanpak en hun inzichten te horen. Ik heb hele leuke winkeliers ontmoet en met zovelen leuke gesprekken gehad. Sommigen waren dol op mijn juwelen, maar konden ze niet op voorraad houden vanwege specifieke visies die ze hadden op nieuwe items in hun winkel. Sommigen hielden van mijn juwelen, maar misschien heb ik zelf het gevoel dat ze niet echt in dat soort winkel zouden passen. Ik heb veel aanvullingen voor mijn presentatie, en ook dit zal ik naar een ander niveau tillen en een manier vinden om het schaalbaar te maken, zodat alle mooie winkels daar ook een stukje van kunnen hebben en mijn juwelen presenteren zoals ze zijn er op zijn best uitzien. Ook enkele galeries waren geïnteresseerd en wie weet wat er gaat gebeuren. Ik weet zeker dat het een voortdurend gesprek zal zijn en ik zal er de volgende keer zijn om mijn juwelen en mezelf te vertegenwoordigen.

Terug naar blog