confession; I hardly wear any jewelry

bekentenis; Ik draag bijna geen sieraden

Ik weet het, het is best een grappig feit dat ik, een sieradenontwerper en maker, niet graag sieraden draag. Ja, het klinkt misschien raar. Ik ben de slechtste vertegenwoordiger van mijn eigen juwelen.

Ik ben dol op kleine voorwerpen en kijk graag naar sieraden, maar dragen is een ander niveau. Er was een tijd dat ik het gevoel van mijn haar tegen mijn wangen niet kon verdragen. Ik ben erg gevoelig voor dingen die niet goed zijn, vervelend zijn en me storen op mijn huid. Dus behalve af en toe kleine studs in mijn oorlellen, of af en toe een ketting, zie je mij mijn bijna ronde armband alleen 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar dragen. Die armband is een deel van mij geworden en staat me niet meer in de weg. De reden hiervoor is het geheugen waarop het lijkt. Het gevoel dat dit item me geeft als ik het draag.


Ik ben jaloers op mensen die alle sieraden kunnen dragen die ze willen, zonder dat het een last is. Je zou misschien denken dat ik niet van sieraden houd, maar het tegenovergestelde is het geval. Ik ben dol op kleine kostbare handgemaakte voorwerpen, gevuld met geheugen en rede.

Dus hoe werkt dat in mijn leven. Zoals ik hierboven al zei, is de armband van betekenis voor mij, en dit overwint het ongemak bij het dragen ervan.

En ik heb een andere manier gevonden, vooral met mijn hangers, hangers en kettingen. Ik hang ze graag aan mijn muur. Ik vind het heerlijk om naar ze te kijken. En ik vind het heerlijk om te weten dat ze er zijn, want ze zijn heel belangrijk voor me. Ik hoef ze niet te dragen, ik kan ze bewonderen wanneer ik maar wil in het comfort van mijn huis. Als kleine kunstwerken aan mijn muur.
Terug naar blog