my 5 favorite jewelers on youtube

mijn 5 favoriete juweliers op youtube

Misschien begin ik ooit mijn eigen kanaal, misschien misschien. Maar voor nu wil ik mijn 5 favoriete sieraden YouTube-kanalen met jullie delen waar ik graag naar kijk en geen aflevering van zal missen. Ze brengen me inspiratie, interessante standpunten, nieuwe maaktechnieken en nog veel meer. (vermeld in willekeurige volgorde)

1.Kornelia Jewelry - Vlogs van Karolien, een Belgische juwelier die nu op het platteland van Frankrijk woont. Samen met haar gezin een hoeve bouwen. Het is alweer een tijdje geleden dat ze iets heeft gepost, maar kijk eens naar haar oude vlogs, ze zijn echt heerlijk om naar te kijken.

2.Stardust Mine Jewellery - Poolse juwelier Basia is een zelfgemaakte juwelier en neemt je mee op haar reis. Ze verhuisde onlangs terug naar Polen vanuit het VK en begon de echt grappige Basia te vertonen.

3. Estona Metaalsmeden & Sieraden Maken Tutorials - Gratis metaalsmeden tutorials door de Nederlandse juwelier Bregje, met mooie close-ups van veel verschillende sieradenprojecten. Een genot om naar te kijken.

4.Moderne goudsmid - Hoogopgeleide juwelier Jordan deelt interessante sieradenprojecten en toont speciale machines op een absoluut humoristische manier. Ik hou van zijn droge humor.

5. Megan Collins - Megan deelt veel informatie over sieradenzaken, evenals korte tutorials. Ze komt uit Zuid-Afrika en woont momenteel in België.

Ik heb hieronder nog een paar kanalen vermeld die ik af en toe volg. En ik weet zeker dat er nog zoveel zullen volgen. Laat het me weten en ik voeg je kanaal graag toe aan mijn favoriete YouTube-kanalen om te bekijken. (vermeld in willekeurige volgorde)

Jess van Den

Pablo Cimadevila

Juweliers Academie

Kernowcraft Rocks & Gems Ltd

Liz Kantner

Lucy Walker-sieraden

Nancy Hamilton-sieraden

Deze blog wordt bijgewerkt wanneer andere kanalen worden toegevoegd.

Terug naar blog