the brand, daphne van der meulen jewelry

het merk, daphne van der meulen sieraden

daphne van der meulen werkbank in atelierruimte

Mijn sieradenobjecten worden vaak omschreven als subtiel minimaal, en net even anders dan normaal. Naar mijn mening is het ontwerp minimaal gestructureerd, met sobere strakke lijnen en veel betekenis. Ik geloof dat ik gedetailleerde, doordachte en betekenisvolle sieraden maak, die ik je wil vergezellen op je levensreis, terwijl je herinneringen maakt. En ik hoop dat mijn stukken tekens in je leven van die belangrijke gebeurtenissen zullen vertegenwoordigen, en je zullen herinneren aan die speciale momenten, zowel blij als verdrietig.

Ik wens echt dat mijn juwelen mooie items zijn die je koestert en die je misschien ooit aan je kinderen zult schenken, zodat ze erfstukken in je familie worden.

daphne van der meulen sieraden gouden vilten trouwringen

In de loop der jaren zijn veel lieve mensen hun huwelijk begonnen met het ruilen van de ringen die ik voor hen heb gemaakt, en ik kan niet uitdrukken hoeveel dat voor mij betekent. deel uitmaken van iemands verhaal, met een leven vol liefde voor de boeg!

Ik maak mijn gouden en zilveren sieraden met verschillende technieken. Een daarvan is de oude techniek van verloren was gieten, dat is in feite het modelleren van een object in was, dat vervolgens wordt gegoten, waarna het wordt geschuurd en mooi afgewerkt. Een andere manier om sieraden te maken is het gebruik van (voor)gefabriceerde* materialen zoals draad, buis, plaat enz. De materialen kunnen worden gesneden, gebogen, geschuurd, doorboord en aan elkaar gesoldeerd, om sieraden te maken. *Je kunt deze materialen natuurlijk kant-en-klaar kopen, maar je kunt ze ook zelf maken door zilver of goud te smelten en tot een plaat of draad te rollen.

daphne van der meulen sieraden gedroogde blad hanger

Mijn wens is om ooit mijn eigen atelierruimte te hebben, waar ik anderen het handwerk van het maken van sieraden kan leren. Wie weet huur ik op een dag iemand of twee in? En niet alleen voor mijn eigen gezin kunnen zorgen, maar ook anderen de kans geven om te doen waar ze van houden en ook voor hun gezin te zorgen.

Zorgen voor de wereld waarin we leven, en mijn best doen om het op een betere plek achter te laten dan ik het vond. Ik probeer ook zo milieuvriendelijk mogelijk te werken, in alle aspecten van dit bedrijf, dat wil zeggen in de materialen die ik gebruik, de leveranciers die ik kies, maar ook om afbreekbare verpakkingen te gebruiken die nodig zijn om mijn juwelen veilig naar u te verzenden. En ik leer elke dag om te veranderen in iets beters en sta altijd open voor suggesties om dat te doen.

Heel erg bedankt voor het lezen van deze introductie tot mijn merk en volg me alsjeblieft hier op deze blog, abonneer je op mijn nieuwsbrief of volg mijn dagelijkse reis op instagram @daphnevandermeulenjewelry

Terug naar blog