DVDM jewelry hand met verschillende unieke wax ringen boven een werktafel

DIY kit om je droom ring te maken

  

Een korte video (slechts 15 sec) waarin ik je graag een kleine glimp laat zien van waar de DIY Wax Carving Kit over gaat.

Het was leuk om te maken! En het was erg leuk om iets nieuws uit te proberen. Ik kijk regelmatig YT-filmpjes. Lange versies, in de vorm van Vlogs (voornamelijk creatieve vlogs), en korte tutorials... Het staat al eeuwen op mijn 'to do' lijstje, en nu in onze 'staycation' heb ik eindelijk wat tijd gevonden om dit te maken. Het lijkt allemaal zo simpel, maar het kost echt heel wat werk. Jezelf opnemen, aan het werk. Je flow onderbreken om die camera net even anders neer te zetten. Is het beeld wel scherp? Kun je zien wat ik aan het doen ben? Is het überhaupt interessant? En dan alle kleine video's samenvoegen en bewerken tot slechts 15 seconden. Wauw, dat is een klus op zich. Het laatste stukje was het toevoegen van wat muziek om het een beetje pit te geven... Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden? Laat het me weten door een reactie achter te laten in de YT-video, of stuur me een berichtje!

De komende maanden wil ik dit concept van 'het nieuwe uitproberen' graag wat verder uitdiepen. Meer video's maken, maar ook andere creatieve gebieden betreden. Ik vind het heel leuk om les te volgen achter een draaiend wiel, of printen. Wordt vervolgd.

 

Terug naar blog